LIVRARE

Livrarea mărfurilor selectate se efectuează direct de la locul de vânzare, ROMANIA, unde a fost fabricat acest produs. Adresa producătorului ROMANIA, GALATI, Str. Cetateanu Ioan 23.

Metodele de livrare:

Metodele de livrare a comenzii sunt afișate pe site. Livram mărfuri prin FAN Curier. După trimiterea coletului, cumpărătorul primește o piesă și o factură prin e-mail. Coletul trebuie urmărit pe site-ul serviciului poștal FAN Curier.

Întârzierile în livrarea comenzii sunt posibile din cauza unor circumstanțe neprevăzute (blocaje de trafic, condiții meteorologice, sărbători de stat etc.) care nu depind de vânzător. Prețul livrării fiecărei comenzi este calculat individual, în funcție de suprafața și metoda de livrare sau de metoda de plată indicată în etapa de plasare a ordinului pe site. La livrare, comanda este dată persoanei specificate ca Destinatar la plasarea comenzii. Dacă este imposibilă primirea ordinului, emis pentru numerar, Ordinul este transferat persoanei care furnizează informații despre Ordin, precum și să plătească integral costul Comenzii pentru persoana care livrează Ordinul. La primirea bunurilor, Cumpărătorul trebuie să verifice aspectul și ambalarea ordinului, calitatea mărfii, caracterul complet, ordinul emis.

Termenul livrării este ales de client .În ceea ce privește împachetarea coletului cu comanda, sunt respectate toate regulile de securitate,astfel calitatea marfei noastre nu va avea de suferit în timpul livrării.Prețul livrarii este de 50 Ron în toate orașele (distanța în comună se calculeaza adițional) din România.